Close

Засідання секції “Мультимедійні технології та системи” в рамках ХХIІ Міжнародної науково-практичної конференції «Політ. Сучасні проблеми науки»

25 травня 2022 року відбулось засідання секції “Мультимедійні технології та системи” в рамках ХХIІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Політ. Сучасні проблеми науки». Конференція проводилась у режимі онлайн на базі Google Meet.

В роботі секції прийняли участь викладачі кафедри КММТ, здобувачі вищої освіти 2-4 курсів за спеціальністю 186 “Видавництво та поліграфія”. ОП “Технології електронних мультимедійних видань”. Всього було подано і заслухано 22 доповіді. Тематика доповідей охоплювала різні аспекти мультимедійних технологій, починаючи з концептуальних питань графічного дизайну і закінчуючи тенденціями розвитку поліграфічної галузі України. Доповідачі продемонстрували достатньо високий рівень володіння проблематиками досліджуваних тем, методиками та технологіями наукових досліджень, вміле використання мультимедійних презентацій під час виступів.

Після кожного виступу відбувалось активне обговорення, відповіді на питання, побажання та рекомендації. На завершення конференції молоді дослідники отримали від своїх старших колег побажання розвиватися, шукати і знаходити своє місце в науці і завжи досягати намічених цілей.