Close

Вітаємо магістрів КММТ з захистом кваліфікаційних робіт!

22 листопада 2022 року в режимі онлайн під головуванням к.т.н., доцента, декана факультету видавничо-поліграфічних та інформаційних технологій «Української академії друкарства» (м. Львів) Миклушки Ігоря Зіновійовича відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів спеціальності 186 “Видавництво та поліграфія” ОП “Технології електронних мультимедійних видань”. На захист були представлені 7 робіт з різноманітної тематики. Кваліфікаційні роботи присвячені в основному розробкам методів та засобів створення різноманітних сайтів, порталів, інформаційних хабів, віртуальних музеїв та мультимедійного контенту та інструментів для них.

Важливим моментом було те, що кожний магістрант на захист представив мінімум 2 наукових публікації по темі магістерської роботи. Це вимога сучасності, яка піднімає планку якості магістерських робіт. Усі роботи окрім наукової новизни та актуальності, мають ще й практичну цінність. Всі роботи виконувались за замовленнями різних організацій, установ та комерційних компаній. Магістранти ще під час переддипломної практики надали довідки про впровадження практичної частини своїх кваліфікаційних робіт.

Державна екзаменаційна комісія відмітила високий рівень представлений на захист робіт. Майже усі магістранти отримали відмінні оцінки, троє випускників отримали рекомендації до вступу в аспірантуру. Роботи Вікторії Гамули, Дмитра Пестрецова та Миколи Красько були визнані переможцями в конкурсі дипломних кваліфікаційних робіт і зайняли відповідно 1, 2 та 3 місця. Всі роботи будуть розміщені в репозитарії науково-технічної бібліотеки НАУ і до них буде забезпечений відкритий доступ усім бажаючим.

Вітаємо нових магістрів із успішним захистом кваліфікаційних робіт. Бажаємо їм здоров’я успіхів в подальшій роботі та в особистому житті. Продовжуйте вчитися і далі, опановуйте нові спеціальності, отримуйте нові знання, зростайте кожен день і кожен рік.